Tør vi håpe på suksess?

Takk for fremmøtet og godt engasjement på samlingen i går.
Det er kanskje litt voldsomt å bruke ord som suksess ved innledningen til et prosjekt som i denne fasen ligger i startgropen på forskingen og som i den utøvende delen kun har ferdigstilt en 13-del av planene.

Ikke desto mindre er det inspirerende å samle folk fra ulike fagområder rundt et tema som dette; jeg synes samtalene rundt presentasjonene viser muligheten for ny viten og refleksjon rundt det kirkelige og musikalske miljøet rundt G.Ph.Telemann.
Håper denne og kommende konferanser kan spre interesse og samle bidragsytere på ulike hold.

På fredagens samling ble nettsidene sett som relevante og brukervennlige. Vi skylder en takk til folkene i Vevskokeriet for samarbeidet så langt. Noen små endringer bli nødvendig, men i hovedsak ser det ut til at strukturen i sidene passer til den funksjonen de er tenkt å ha.

Ved neste konferanse under Holbergdagene i desember vil vi etter planen ha utvidet sidene med mer fagstoff samt at to nye innspillinger er i redigering (innspillinger primo november). Vi står overfor mange utfordringer med hensyn til rekruttering av bidragsytere og det videre arbeidet med å skaffe ressurser til å føre alle planene om innspillinger og bokutgivelse helt fram.

4 tanker om “Tør vi håpe på suksess?

 1. Frode Thorsen

  Litt vanskelig å si ennå hvor lang tid vi bruker pr. innlegg. Det er avhengig av hvor mange aktive vi blir. Vi må altså komme tilbake til det.
  Frode

 2. Wencke Ophaug

  Hei på dere!

  Jeg bidrar gjerne med innlegg på konferansen i desember. Kunne tenke meg å ta utgangspunkt i Klingfors` bok: Nytt om gammal sång – og relatere det han skriver om sangteknikker til de konsekvensene disse teknikkene har for språket generelt – og tysk spesielt. Her er det nok av snacks å ta tak i.
  Skal tenke ut en fancy tittel.
  Hvor mye tid får man til å holde innlegget?
  Wencke

 3. Frode Thorsen

  INNLEGG PÅ SEMINARET 4–5 DESEMBER
  Hvis vi skal få til seminaret 4–5 desember er det viktig at så mange som mulig bidrar med innlegg. Fint hvis jeg kan få tilbakemelding innen mandag 25.9. Kom gjerne med forslag til andre aktuelle fagpersoner som vi kan få med.
  FTh

Legg igjen en kommentar