Kolofon

Georg Phillipp Telemann – Harmonischer Gottes-Diensts hjemmesider er skrevet i XHTML Strict med Cascading Style Sheets (CSS) og er levert med WordPress.

Ved hjelp av semantisk strukturert innhold og valid, god XHTML, kan du, ved hjelp av multiple stilark, oppleve denne siden fra de fleste plattformer. Ekvivalenser til skriftlig informasjon kan hjelpe mennesker med vanskeligheter for å tilnærme seg tekst, inkludert mange med manglende kognitive evner, lærevansker og blindhet. Ekvivalenser og tilrettelegging av skriftlig informasjon kan også være behjelpelig for ikke-lesere.

Georg Philipp Telemann, Harmonischer Gottes-Dienst-prosjektsiden er utformet av Vevskokeriet. All grafikk er utformet av Vevskokeriet. Kodeoptimalisering og integrasjon i WordPress av Vevskokeriet. Silk-ikoner av Fam Fam Fam. Innstikkene for sidekart og sidehåndtering er utviklet av respektivt Aleister og Vevskokeriet.

Den 6. september 2006 ble siden registrert hos CSS Mania. CSS Mania står for vise og fremme aktører som benytter seg av de beste CSS baserte løsningene på nettet. Den har også blitt publisert hos CSS-bloom.
Hvis du har spørsmål eller kommentarer til tilgjengeligheten til våre sider, kan det rettes mot vår e-post.